Verslagje Sobabee A - Herentals A : 66 - 64. Een sterke start van de bezoekers die Sobabee (op Van den Eynden en Van Heurck na terug volledig) onmiddellijk het nakijken gaven. Een maximale voorsprong van 9 punten werd door de thuisploeg nog herleid tot 5 punten door een bedrijvige Marschang en een sterk verdelende Deverney. 16 - 21. Het tweede kwart speelde HBBC te individualistisch en daar profiteerde Sobabee langs de snelle Minsart genadeloos van. Zeer opvallend was Deverney met talloze assists, de ene nog straffer dan de andere. 34 - 28. Na de rust konden de kempenaren terug een vuist maken, maar meer dan gelijke tred houden lukte voor de bezoekers voorlopig niet. Het spel bleef echter snel op en neer gaan en in een boeiende wedstrijd stond het na drie kwart 52 - 46. In het laatste kwart schakelde HBBC in een hogere versnelling en vooral langs Van Beeck, Hens en Van Kerkhoven konden de bezoekers naderen tot op één punt. In een spannende laatste minuut misten de bezoekers het laatste shot en kon Sobabee de drie punten thuis houden. 66 - 64. Punten Sobabee: Vanhavermaet 0; Muys 6; Minsart 14; Marschang 25; Schenck 0; Van Hal 3; Deverney 10; Van De Loo 0; Hullebroeck 6; Vereecke 2. Punten HBBC: Thys P. 2; Van Kerkhoven 13; Beutels 0; Van Houdt 0; Grimon 0; Budts 0; Van Beeck 25; Hens 13; De Ceuster 2; Mussche 2; Thys T. 0; Van Den Heuvel 7.